Moet ik upgraden naar Shopify Plus?

Veranderingen betekenen voortdurende bijwerkingen en vernieuwingen. De geschiedenis van de handelsbetrekkingen kent vele wijzigingen en verbeteringen. Vandaag leven we in een nieuw tijdperk van wereldwijde e-commerce business scaling.

Volgens het marktonderzoek, is e-commerce in de detailhandel populairder geworden als gevolg van verschillende gunstige factoren:

gemakkelijke en flexibele aanpak om producten te bestellen en te ontvangen

effectief tijdbeheer voor klanten

hogere aankoop- en levering indicatoren voor zakelijke entiteiten

geen vertragingen en minimale risico’s voor zakelijke beperkingen.

E-commerce is er een op hoog niveau en door software ondersteunde bedrijfsvorm die ons in staat stelt, nieuwe perspectieven te ontdekken voor inkoopoptimalisatie en permanente innovaties. Echter, een pionierende bedrijfseenheid die zijn leveringen voor nieuwe markten binnen de nationale of internationale grenzen wil opschalen, zou zich de voordelen moeten realiseren van de e-commerce schaal platforms die beschikbaar zijn bij de IT-dienstverleners. 

Het eerste punt op de to-do lijst moet een duidelijke beslissing over de integratie van de kant-en-klare e-commerce optimalisatie producten of het creëren van de individuele analoog zijn. De generatie van het gespecialiseerde platform is een uitstekende oplossing.

Dus, het bedrijf hoeft alleen maar te kiezen welk platform echt betrouwbaar zijn. Het populaire Google zoekresultaat dat het zeer verwerkte schaal platform presenteert is Shopify of Shopify Plus; echter, het wereldwijde informatie beherende bedrijf legt niet de aspecten uit over de Shopify Plus migratie voor de kleine of middelgrote bedrijven gespecialiseerd in retail e-commerce verkoop.

Shopify vs Shopify Plus: Wat integreren?

De Amerikaanse statistieken wijzen op de constante groei van de online verkoop als gevolg van de pandemische isolatie factoren. Het indicatieve percentage van de verkoop zou tegen 2025 de indicator van ongeveer 24% van de totale detailhandelsverkoop kunnen bereiken. E-commerce is ons heden en onze waarschijnlijke toekomst, die vele handelsbetrekkingen in beslag neemt en deze van een offline- naar een online-omgeving transformeert.

Je vraagt je misschien af wat Shopify is. De logische oplossing is om jouw webshop op voorhand onder handen te nemen en een platform te vinden dat in staat is om een groot e-commerce bedrijf te ontwikkelen. Veel e-commerce giganten bevelen vaak Shopify aan. Dit flexibele en marktgerichte platform is ontwikkeld om de multi-functionele e-commerce aanpak te bouwen, die alle stappen combineert voor een winstgevende online retail business operatie.

Het Canadese IT-product dat gericht is op het stimuleren van internetverkopen en het optimaliseren van de gegevensverwerking is een goed ontwikkelde software die een kernelement is om een websitewinkel te lanceren en permanent winstgevend te maken. De Shopify interface en UX design patroon zijn eenvoudig en bevatten geen ingewikkelde items of functies. Het belangrijkste voordeel is een duidelijk aanbod van verschillende kant-en-klare oplossingen voor beginnende gebruikers die een goed presterende internetwinkel willen hebben.

De Shopify voordelen omvatten:

 

Snelle installatie zonder moeilijkheden.

Je besteedt geen extra tijd aan de ontwikkeling van de website, en de logische structuur laat je toe de nodige opties voor marketing optimalisatie te benutten.

 

Gebruikersgerichte technische component.

De specifieke software bonussen, SSL certificaten, en high-speed hosting zijn beschikbaar voor de klant na de Shopify setup.

 

Veiligheid en betrouwbaarheid.

Dit criterium is essentieel voor jouw klanten vanwege het uitgebreide datastore systeem dat toegewijd is aan het bewaren van persoonlijke informatie, inclusief credit card of contactgegevens. Shopify garandeert een veilige opslag optie om cyberaanvallen, virus impact, of onstabiele verkeersindicatoren te minimaliseren.

 

24/7 kwalitatieve ondersteuning.

Elke klacht, vraag of voorstel van de klant wordt snel beantwoord door het Shopify team. De virtuele consultant staat klaar om elk technisch probleem dat in de chat wordt gesteld op elk gewenst moment aan te pakken.

 

Veel extra opties.

De exploitanten van e-commerce bedrijven kunnen verschillende UX patronen gebruiken en deze aanpassen aan hun smaak en voorkeuren. Alle thema’s zijn gratis en toegankelijk voor elke mobiele toepassing.

 

SEO en marketing instrumenten.

De zoek horizon is onbeperkt wanneer je Shopify en haar tak – Shopify Plus – gebruikt. De zakelijke gebruiker heeft voortdurend toegang tot uitgebreide analytische uitkomsten om de doelgroep te analyseren.

 

Om een antwoord te vinden op de vraag “wat moeten ondernemers kiezen, een standaard versie van Shopify of een meer professioneel Shopify Plus platform?” kunnen we verwijzen naar de specificaties van het platform op de officiële website. De standaard versie van Shopify biedt verschillende plannen:

 

Basis Shopify.

Dit product zal de beginnende online verkopers helpen om vertrouwd te raken met e-commerce grondbeginselen. Het voorziet jouw online winkel van alle noodzakelijke functies. Je kunt gemakkelijk jouw bestellingen, leveringen en andere acties uitvoeren, maar jou rapportage oplossingen zullen beperkt zijn. Als zodanig, ben je beperkt van het zien van jouw bedrijf analytische metrieken.

 

Shopify.

Het plan “Shopify” is ontworpen voor middelgrote ondernemingen die enige ervaring hebben in online commerciële transacties. Deze software oplossing is universeel omdat het kan voldoen aan de behoeften van zowel e-commerce startups als ervaren ondernemers.

 

Shopify Geavanceerd.

Shopify Advanced is minder voordelig voor grote-in-size online ondernemingen. Zijn verzending, betaling, bestelling, en marketing functies zullen blijkbaar voldoen aan de behoeften van kleine of middelgrote bedrijven omdat hun functionele parameters niet genoeg zijn om meerdere dataverwerking kanalen aan te kunnen. Tegelijkertijd zal het juiste maandelijkse tarief bijna gelijk zijn aan Shopify Plus.

 

Ook al biedt Shopify de geavanceerde versie van haar software platform, voor de grootste e-commerce spelers is het misschien niet genoeg. Shopify Plus wordt aangeboden als een alternatief voor Advanced Shopify, dat exclusief is ontworpen voor grote handelaren met extra functies die van pas kunnen komen bij het plannen van de schaalvergroting van het bedrijf. Meer precies, Shopify Plus is een platform dat ontworpen is om grote e-commerce handelaren productiever te maken en hun kritische verkoopgerelateerde processen te optimaliseren (gegevensverwerking, marketing tools, beheersmaatregelen, service na aankoop, etc). Ook zou je de mogelijkheden krijgen om verschillende e-commerce entiteiten te exploiteren, waaronder groothandels- en detailhandel winkels . Alle beschikbare opties zijn open en kosten een bepaalde rente van het maandelijkse verkoopvolume.

Om alle voor-en nadelen van Shopify Plus te begrijpen en elke twijfel over de noodzaak om Shopify producten te upgraden voor jouw webshop te verduidelijken, is het sterk aanbevolen om alle informatie beschikbaar op de officiële website en plan functies te lezen. Niettemin, als je enkele vragen hebt, ongeacht of je Shopify Advanced of Shopify Plus hebt gekozen, conceptuele software met betrekking tot Shopify produceert opties die een betrouwbaar en veilig gebruik van Shopify Plus en Shopify Advanced garanderen, 24/7 gebruikersondersteuning kan elk probleem dat zich voordoet oplossen.

Shopify Plus Migratie Proces

Zoals je misschien al geraden hebt, is Shopify Plus de level-up oplossing ontwikkeld door het Shopify team om de kwaliteiten van de vorige te diversifiëren. Om meer gedetailleerd te zijn, Shopify Plus kwalificeert de volgende aspecten:

 

Waardevol online marketing product voor grote bedrijven.

Een schitterend voorbeeld is Kylie Cosmetics – een van de bekendste klanten van het Shopify platform. Het helpt om het aanzienlijke marktaandeel te schalen en zich te richten op de verschillende doelgroepen.

 

E-commerce business individuele ontwikkelingen.

Shopify Plus probeert aan de eisen van elke klant te voldoen. Daartoe ontwerpt en implementeert hun team de specifieke online retail oplossing.

Verschillende cases – multifunctionele opties.

Shopify Plus is een tool voor online handelaren die software-gebaseerde en merchandise-geoptimaliseerde oplossingen biedt, inclusief applicaties, hosting en SEO technologieën. Door te migreren naar Shopify Plus kun je elk deel van het bedrijfsproces verbeteren, in het bijzonder het beheer, de betaling, de gegevensanalyse en sommige visuele informatieverwerking outputs.

 

Als je Shopify hebt geïnstalleerd en de Shopify Plus-opties hebt geïntegreerd, kunt je jouw database-items snel migreren naar de geavanceerde SQL-mogelijkheden. Om dit te doen, moet je een paar geavanceerde stappen volgen:

Stap 1. Zoek de handleiding op en configureer alle vereiste administratieve instellingen. Bepaal ook welke informatie de hoogste prioriteit heeft en van vitaal belang is voor jouw internet verkoopactiviteiten.

Stap 2. Importeer de gegevens van jouw winkel naar Shopify. Informatie over klanten, producten, bestelgeschiedenis, cadeaubonnen, kortingen, belastingbetalingen, etc., kunnen snel worden geïmporteerd in Shopify Plus of andere Shopify oplossingen via gespecialiseerde apps zoals Transporter en command-line tools. 

Stap 3. Organiseer jouw producten na de migratie. Controleer na de migratie altijd jouw product details, inclusief een korte beschrijving, afbeeldingen, prijs en de beschikbaarheid in de magazijnen om compliant-gerelateerde situaties en ontevreden klanten te voorkomen.

Stap 4. Zorg dat jouw website er goed uitziet. De post-migratie interface heeft een standaard thema dat vervangen kan worden door jouw favoriete thema. Daartoe kun je de gespecialiseerde optie installeren met een breed scala aan verschillende illustraties.

Stap 5. Stel jouw domein in. In dit geval heb je twee manieren: koop het aparte domeinadres voor de toekomstige webshop of integreer het bestaande domein in het nieuwe Shopify account. Hoe dan ook, de verbinding met e-mail zal extra ondersteuning garanderen voor veilig domein onderhoud.

Stap 6. Stel je verzending in. Voordat je jouw webshop met Shopify Plus lanceert, moet je alle verzendopties zoals tarieven, strategie, zones en adressen aanpassen om de ontbrekende informatie of problemen met jouw klant in de toekomst tot een minimum te beperken.

Stap 7. Configureer jouw belastingen. Het instellen van de belastingtarieven die geldig zijn in een bepaalde staat of locatie is een essentieel ding dat je moet doen voordat je aan de slag gaat met Shopify Plus-ondersteunde webshop. Om ervoor te zorgen dat de belastinginformatie correct wordt verwerkt, moet je even de tijd nemen om vertrouwd te raken met het Shopify belasting configuratieproces.

Stap 8. Stel een betalingsprovider in. Een van de voordelen van Shopify Plus is een optie om de betalingen te beheren en volledige vertrouwelijkheid te bieden voor dergelijke acties. In dit geval moet je een betalingsprovider instellen om de betalingen van jouw klanten via creditcards veilig en geraffineerd te laten verlopen.

Stap 9. Plaats enkele testbestellingen. Tot slot, om te upgraden naar Shopify Plus, moet je eenvoudige testbestellingen uitvoeren die helpen om eventuele bugs of fouten te vinden. De ontdekte mismatches worden geëlimineerd om met het reguliere werk te beginnen.

De correct uitgevoerde Shopify Plus migratie opent vele voordelen en mogelijkheden voor de handelaren; echter, je moet klaar zijn voor een aantal beperkingen.

 

Shopify Plus Voordelen en Beperkingen

Shopify Plus is een uitstekende oplossing voor grote e-commerce bedrijven, die hen in staat stelt om ontworpen en ontwikkelde plannen voor schaalbare detailhandel individueel te creëren. De belangrijkste voordelen kunnen in verschillende richtingen worden gegroepeerd:

Individuele benadering van elke klant. De grote online retail bedrijven keuren deze kant-en-klare oplossingen, die een aparte set van tools en mogelijkheden om de schaal van hun bedrijf grenzen;

100% aanpassingsmogelijkheden. Elke handelaar die Shopify Plus installeert is vrij om alle instellingen aan te passen die nodig zijn voor jouw personeel en gespecialiseerde bedrijfsactiviteiten (verzending, product orderverwerking, fiscale betalingsgeschiedenis, etc.). Ook kunnen de klanten UX designers worden en sommige frontend elementen aanpassen naar hun eigen smaak.

Betrouwbaar en veilig platform. Dankzij de effectieve hosting, kan Shopify Plus de bestellingen van bijna 8000 klanten tegelijk verwerken. Ook de apps en opties, ontwikkeld door Shopify, vormen een veilige omgeving voor persoonlijke betalingsoverdrachten en zero-cyber invloeden.

Verbeterd groothandel beheer. Shopify Plus biedt verschillende voordelen die worden gegenereerd door de beschikbare en bijgewerkte apps en tools die worden ondersteund door computers en mobiele apparaten. In het bijzonder kunnen de handelaren de grote batches en leveringen beheren via het goed georganiseerde platform.

Hoewel het gebruik van Shopify Plus vrij duur is, zou elke handelaar de voor- en nadelen van de geavanceerde oplossing van het Shopify platform moeten afwegen en beslissen of het zin heeft voor hun webshop

 

Dus, je hoeft niet te upgraden naar Shopify Plus als:

jouw jaarlijkse omzet is minder dan 800k USD,

jij bent gespecialiseerd in specifieke benodigdheden (landbouwproducten, bloemen, snoepgoed, speelgoed, juwelen) of diensten (IT, natuurlijke schoonheidsindustrie, voedsel bezorging, etc.) gericht op de specifieke categorie van de doelgroepen,

jouw e-commerce bedrijf is klein of middelgroot

jouw bedrijf is jong, en jij beschikt niet over de hoge winsten die kunnen worden geïnvesteerd in dure schaalvergroting online retail software,

je wilt een goed geproduceerd platform ontvangen met minimale opties, maar effectief genoeg om alle gaten te vullen die de ontwikkeling van uw bedrijf belemmeren.

Published On: December 29th, 2021 / Categories: Uncategorized /

Subscribe To Receive The Latest News

Curabitur ac leo nunc. Vestibulum et mauris vel ante finibus maximus.

Add notice about your Privacy Policy here.