• 040-2263 600

  • ‭+31 6 47 24 18 94‬

Controleer je Google Ads account

Ralph

Jun 16, 2020

Als er geen Clicks of Conversies binnenkomen van een Google Search campagne, kan dit verschillende oorzaken hebben. Als je een eigen Google Ads account hebt gekoppeld aan Adscale, kun je controleren of alles correct werkt.

  • Staat er een budget op Campaign niveau?

Is er geen budget hoger dan 0,01 cent? Dan kan het zijn dat het budget dat er in Adscale is ingesteld niet toereikend is of dat het systeem aan het optimaliseren is.

Is er geen budget hoger dan 0,01 cent? Dan kan het zijn dat het in Adscale ingestelde budget niet toereikend is of dat het systeem aan het optimaliseren is. Het is belangrijk om te weten of dat de campaigns zijn aangemaakt en actief zijn (Eligible).

  • Zijn de Adsets actief?

Zijn de Google Ad sets niet actief of niet aangemaakt? Neem dan contact op met de Adscale support team via support@adscale.net. 

  • Zijn de advertenties approved?

Zijn de adverterenties niet goed gekeurd? Wijzig de advertentie landingspagina/teksten zodat je voldoet aan de Google Advertising Policy. Mocht na tekst wijzigingen hier niet uitkomen. Neem dan contact op met ons Support team.

  • Zijn de keywords actief en hebben een CPC?

Let op, de hoogte van de CPC heeft te maken met de optimalisatie van het systeem en het ingestelde budget. Als de keywords als Eligible status staan aangegeven dan zou alles moeten werken.

  • Zit er zoekvolume op de keywords?

Als er geen zoekvolume is op keywords, voeg dan meer keywords toe in Adscale. Bij het toevoegen van keywords maak gebruik van Long Term Keywords om de CPC prijzen laag te houden.

Heb je de bovenstaand gecontroleerd en werkt alles? Dan is het van belang om alles goed in te gaten te houden of dat er voldoende clicks binnen komen. Mocht je veel clicks hebben en converteren ze niet? Dan is het mogelijk dat je vraag en aanbod niet klopt.

Houd er rekening mee dat het 1 tot 3 dagen duurt voordat Google ads begint te adverteren.

Controleer je account

Wij willen je graag helpen het probleem in je Adscale account te vinden. Volg daarom de drie onderwerpen hieronder. We nemen je mee door elk platform (Google Ads/MC en Facebook) om te zien wat jezelf kunt controleren en waar je op moet letten. Als je er dan nog niet uitkomt, neem dan contact met ons op via support@adscale.net.

Published On: March 29th, 2022 / Categories: Controleer je Accounts, Learning Center /

Subscribe To Receive The Latest News

Curabitur ac leo nunc. Vestibulum et mauris vel ante finibus maximus.

Add notice about your Privacy Policy here.