• 040-2263 600

  • ‭+31 6 47 24 18 94‬

Controleer je Facebook Account

Ralph

Jun 16, 2020

De meest voorkomende fout die we tegenkomen is Facebook Ad account opgeschort/Suspended. Zorg ervoor dat je betaalmethode werkt in Facebook. Dit is een van de meest voorkomende schorsingen. Nadat de betaling is gedaan en bijgewerkt in Facebook, zal alle advertenties weer correct werken.

Als je webshop is aangesloten via Adscale, wordt je op de hoogte gehouden van de status van jou Facebook Connectie. Dit kun je vinden onder Settings -> Facebook Integration.

Facebook integratie met Adscale

Om een goed overzicht te krijgen van je Facebook status, gebruik je Facebook Account Quality. Hier kun je zien of er problemen zijn geweest in je Facebook account. In de Facebook Account Quality kun je ook de status zien van Catalogus(Producten), FB Ad accounts en Pagina’s bekijken. Als een Facebook account, pagina of product is afgekeurd kun je een Appeal/review aanvragen richting Facebook Support team.

Facebook account quality

Facebook zal je verzoek dan opnieuw bekijken en goedkeuren als er niets aan de hand is. Kom je er zelf niet uit? Dan is het mogelijk om te kijken of je contact kunt opnemen met Facebook Support Team via Chat of Mail. Weet je niet hoe je contact moet opnemen met Facebook? Bekijk dan de video hieronder.

Controleer je account

Published On: March 29th, 2022 / Categories: Controleer je Accounts, Learning Center /

Subscribe To Receive The Latest News

Curabitur ac leo nunc. Vestibulum et mauris vel ante finibus maximus.

Add notice about your Privacy Policy here.