Website Verkeer Generatie: Tips

Klanten kunnen gegarandeerd meer te weten komen over jouw goederen en diensten door jouw website te bezoeken, en daardoor kunnen ze vertrouwen krijgen in jouw merk. Bedrijven zijn voortdurend op zoek naar manieren om meer websiteverkeer te genereren. 

Het verhogen van websiteverkeer is nog nooit zo eenvoudig geweest, met zoveel verschillende tactieken en strategieën om uit te kiezen. je kunt proberen nieuwe klanten te bereiken die actief winkelen voor dingen en diensten die vergelijkbaar zijn met de uwe met behulp van onderscheidende aankoopintentie gegevens en AI-technologieën. Je kunt zelfs het juiste publiek op het juiste moment op de juiste plaats naar jouw website lokken via nauwkeurige targeting en op maat gemaakte advertenties.

Helaas is het hebben van een gemakkelijk te navigeren website niet genoeg om klanten aan te trekken. Wij zijn hier om je te helpen door het behandelen van de essentiële punten voor het succesvol genereren van website-verkeer: 

Algemene tips om meer verkeer naar jouw website te leiden

De kracht van social media marketing voor jouw website

Hoe een blog de betrokkenheid bij jouw producten of diensten kan verhogen en leads kan omzetten in sales.

Genereer meer verkeer naar jouw website met deze 10 tips

Eerst en vooral moet je jeklanten kennen. Implementeer customer analytics – het proces waarbij marktsegmentatie en voorspellende analyses worden gebruikt om cruciale zakelijke keuzes te maken op basis van gegevens uit klantgedrag. Zodra je jouw klanten kent, begin je met deze tips:

Retargeting 

Retargeting is een effectieve methode om de informatie die je over jouw bezoekers verkrijgt nuttig te gebruiken. Met basis retargeting worden gebruikers opnieuw benaderd met reclame voor items die ze onlangs hebben bekeken tijdens hun aankoopervaring. Geavanceerde retargeting legt de lat hoger voor reclamestrategieën:

Reclame die is afgestemd op de goederen waarmee jouw consumenten bezig zijn. Deze banners kunnen ook items tonen die ze nog niet eerder hebben gezien. 

Optimaliseer het omnichannel kooptraject door verbinding te maken met gebruikers op al hun apparaten en platforms wanneer ze op jouw site surfen en verschillende pagina’s/mobiele apps openen. 

De personalisatie van elke advertentie banner bepaalt welke combinatie van banner indeling, kleurenschema en CTA het meest waarschijnlijk een bepaalde consument zal converteren. 

Mogelijkheid om elke gebruiker te voorspellen die een aankoop op een specifiek punt in de tijd afrondt. Alleen reclame tonen wanneer er een hoge waarschijnlijkheid is dat de transactie wordt voltooid, wat resulteert in de hoogste ROI.

Beoordelingen

Bij een slechte recensie koopt 94% van de mensen niet bij het bedrijf met een slechte recensies. Daarom is de belangrijk om goede recensies te hebben. Je kan klanten vragen om een recensies te schrijven voor jouw bedrijf, dit is een eenvoudige methode om het bereik van jouw merk te vergroten. Een constante stroom van gunstige beoordelingen kan jouw bedrijf helpen enorm veel vertrouwen en reputatie te winnen.

Mobiele optimalisatie

Om meer klanten aan te trekken, moet je ervoor zorgen dat jouw webshop mobiel-vriendelijk is. Het verhoogt de gebruiksvriendelijkheid omdat het ervoor zorgt dat de informatie op de website zich aanpast aan het scherm van de mobiele gadget en dat alle elementen correct worden weergegeven.

SEO

Door ervoor te zorgen dat jouw webshop wordt getoond in relevante zoekopdrachten en daardoor bezoekers aantrekt, kan SEO een organische bron van websiteverkeer genereren. De meest eenvoudige SEO marketing aanpak is het opnemen van relevante zoekwoorden in jouw paginanamen, header tags, meta beschrijvingen, en body content. Dit is hoe zoekmachines bepalen waar jouw webshop over gaat en of het gerelateerd is aan trefwoord zoekopdrachten. 

Zorg ervoor dat jouw titels relevant zijn voor de zoekopdracht. Het uiterlijk van jouw pagina op de resultaten pagina’s van zoekmachines wordt vooral beïnvloed door de title-tag. Op een resultatenpagina van een zoekmachine kan een pittige paginatitel de aandacht trekken. Daarnaast kan een aantrekkelijke en interessante meta description bezoekers overhalen om een site te bezoeken.

Externe links zijn een bekende strategie voor het verbeteren van de positie van een website in zoekmachine ranking pagina’s, terwijl interne links zijn net zo belangrijk als ze helpen zoekmachines te crawlen en indexeren van jouw website pagina’s. 

Kies de juiste zoekwoorden voor jouw e-commerce website als je wilt dat het organisch verkeer van zoekmachines regelmatig te genereren. Je kunt zich richten op korte woorden, omdat ze gemakkelijker te achterhalen en te onderzoeken zijn. Echter, als je geen long-tail zoekwoorden onderzoekt, loop je mogelijk pagina bezoeken mis. Meestal zijn long-tail keywords makkelijker te vinden, en zoekmachines klikken er vaak op in grotere aantallen dan op kortere, meer brede keywords.

Rich Snippets kunnen je helpen om de hoeveelheid verkeer die je krijgt van zoekmachines te verhogen. Ze zijn geweldig voor het snel leren meer over een product of website zonder dat je het te bezoeken van de pagina met zoekresultaten. Als jouw pagina verschijnt op een resultatenpagina en bevat een prijsklasse, ster rating, afbeelding, of iets anders dat jouw vermelding onderscheidt van die met gewoon de basis meta titels, beschrijvingen en URL’s, zal het zeer waarschijnlijk meer verkeer te ontvangen.

Omdat SEO uit zoveel elementen bestaat, kan het zijn dat je de hulp van een ervaren webmaster nodig heeft.

Blog

Jouw e-commerce site zal veel verkeer ontvangen als je regelmatig nuttige en boeiende inhoud op jouw website publiceert. In werkelijkheid is de meerderheid van de klanten op zoek naar meer dan alleen een plek om te kopen. De beste aanpak voor een blog is om problemen aan te pakken via inhoud. 

Het leveren van inhoud die zoekmachines zullen vinden is moeilijk, maar niet onmogelijk. Als je relevante kopers wilt aantrekken en verkeer wilt terugleiden naar jouw webshop door middel van bloggen, moet je selectief zijn in jouw doelgerichtheid. Kijk naar jouw meest populaire goederen als je niet zeker weet welke thema’s je moet behandelen op jouw website. Je kunt blogartikelen schrijven over deze goederen, omdat ze al de belangrijkste drijvende kracht achter jouw bedrijf zijn. Als je genoeg middelen hebt, kun je een blog secties voor alle soorten goederen op jouw webshop om alle gebruikers intenties die relevant zijn voor jouw website te dekken.

Bepaal wie jouw ideale klant is. Voor welke problemen komen ze in jouw winkel? Waar zijn ze enthousiast over? 

Boeiende inhoud zal jouw ideale klanten verleiden om tijd met je door te brengen. Maak een lijst van onderwerpen en zinnen om op te richten om het juiste publiek te bereiken. Hoe zou je naar dit product zoeken als je er naar op zoek was?

Je kunt polls en enquêtes gebruiken om het aantal bezoeken aan jouw blog te verhogen. Mensen vinden het leuk om zichzelf te uiten en over zichzelf te praten. Vraag naar de favoriete artikelen van jouw bezoekers, hoe hun ervaring was, of ze die aan anderen zouden aanraden, en andere soortgelijke vragen.

Bovendien kun je zich met podcasting specialiseren in een bepaald gebied en een gespecialiseerd publiek bereiken. Podcasts kunnen overal worden beluisterd, in de sportschool, in de bus, of tijdens een lunchwandeling. Wat podcasting een interessante marketing tool maakt, is dat de kans groter is dat de luisteraar essentiële feiten onthoudt en extra maatregelen neemt na het horen van een hint of aanbeveling.

Oproep tot Actie

Mensen aantrekken om jouw gloednieuwe website te bezoeken voelt goed, maar je zult niet de resultaten bereiken die je wilt totdat je mensen vertelt wat ze moeten doen. Dat is waar een call to action (CTA) van pas komt, omdat het mensen aanmoedigt om snel te handelen. De ideale methode is om CTA-knoppen boven de vouw te plaatsen op landingspagina’s of bovenaan een webpagina, waar ze kunnen worden gezien zonder naar beneden te hoeven scrollen. Om erachter te komen wat werkt, zul je moeten experimenteren. De kleur van jouw CTA-knop kan een belangrijk effect hebben.

Afreken procedure

Overbodige tekst, knoppen of navigatie moeten worden verwijderd ten behoeve van een eenvoudige afrekenprocedure. Maak het aankoopproces zo eenvoudig mogelijk voor mobiele apparaten en stel een reeks betaalopties ter beschikking.

Geïntegreerde chat

Volgens 51% van de bezoekers zijn klanten eerder geneigd iets te kopen op een website die chat mogelijk maakt dan op een website die dat niet doet. Chat heeft e-mail voorbijgestreefd als de meest populaire methode voor klantenondersteuning. Chatbot-interfaces en -functionaliteit hebben een lange weg afgelegd. Ze verkorten de tijd, bieden antwoorden op veelvoorkomende problemen en zijn een eenvoudige manier om de klantenondersteuning te verbeteren.

Systemen van kennisgeving

Een andere manier om klanten aan te moedigen is jouw webshop te bezoeken is het versturen van pushmeldingen. Dit zijn klikbare berichten die verschijnen op de desktop of het mobiele apparaat van de gebruiker. Je kunt ze gebruiken om klanten te attenderen op een flash sale, hen kortingen aan te bieden, of hen te informeren over een nieuw product.

Consumentenloyaliteit wordt versterkt door promotionele e-mails, die hen aansporen om terug te komen voor meer. Je kunt e-mailnieuwsbrieven sturen naar bestaande klanten die al eerder bij je hebben gekocht en zelfs naar klanten die hun winkelmandje hebben achtergelaten bij het afrekenen.

Weggever

Giveaways zijn een geweldige manier om mensen naar jouw website te lokken. Als je prijzen aanbiedt, zullen klanten eerder geneigd zijn jouw bedrijf te bezoeken en deel te nemen aan wedstrijden. Op deze manier kun je ook meer volgers op sociale media vastleggen en jouw e-maillijst uitbreiden, jouw naamsbekendheid vergroten en uiteindelijk leads omzetten in verkopen. 

De kracht van PPC marketing voor jouw verkeersgeneratie marketing

Social media marketing is een geweldig hulpmiddel om verkeer en verkoop te stimuleren, omdat het je in staat stelt de kracht van de massa aan te boren. Om verkeer van social media kanalen te genereren en om te zetten in verkoop, moet je het juiste platform voor jouw webshop vinden:

Facebook

Met Facebook kun je nieuwe prospects bereiken en ze naar jouw webshop te leiden. Het advertentieplatform van Facebook stelt je in staat om klanten te targeten op basis van hun interesses, activiteiten, locatie en andere kenmerken. Mensen kunnen naar een specifieke locatie worden geleid, zoals een website, een app, Messenger of een telefoongesprek. Je kunt het aantal mensen dat jouw mobiele of desktop app gebruikt een boost geven. Je hebt de macht om verkeer te sturen waar je het hebben wilt. Je hebt de optie om de website, app, Messenger of WhatsApp te gebruiken. Bovendien kun je adverteren bij degenen die jouw app al hebben gedownload en geïnstalleerd.

Instagram

Zelfs als je een groot Instagram-volger hebt, gebruik je het pas goed als je het advertentieplatform hebt uitgeprobeerd. Via Instagram-advertenties kun je advertenties maken in verschillende formaten, waaronder foto’s, video’s, carrousels, verzamelingen en verhaallijnen, zodat je kunt beginnen met het maken van advertenties op de manier die het beste bij je past.

YouTube 

Google geeft je de mogelijkheid om jouw advertentie te plaatsen voor consumenten op zowel Google als YouTube. Jouw positie ten opzichte van andere bieders, evenals de relevantie voor de zoekopdracht, zal worden beïnvloed door het bedrag dat je biedt op de door je geselecteerde zoekwoorden. Hoewel het platform je toelaat om webverkeer en inkomsten te verbeteren, is het een moeilijk platform voor nieuwelingen om te bedienen, en je riskeert veel geld te verspillen door te adverteren op de verkeerde demografische. 

Het gebruik van video is toegenomen. Je kunt een ander publiek voor jouw webshop benaderen en aantrekken door videomateriaal vrij te geven, zoals productbeoordelingen, vergelijking video’s, unboxing, of het tonen van een product. Je kunt jouw meest succesvolle berichten/pagina’s eenvoudig omzetten in videolessen voor verschillende social media netwerken, waaronder Facebook, YouTube en Instagram.

Vestig vertrouwen bij jouw publiek door nieuwe vaardigheden aan te leren en, indien haalbaar, jouw product te gebruiken als middelpunt om hun probleem op te lossen.

Inspirerende video’s die consistent zijn met jouw merk en zijn principes zijn goed om het imago en de waarden van jouw merk bij een groter publiek over te brengen. 

Een van de meest aanvaardbare methoden om de aandacht van kijkers te trekken en te richten op jouw items is het maken van onderhoudende video’s die een beroep doen op hun interesses.

Waarom zou je voor Adscale kiezen? 

AdScale is een AI-aangedreven plugin die PPC management optimaliseert en automatiseert op alle platformen. Cross-platform budgetbeheer, 24/7 bod optimalisatie, automatische cross-platform rapportage, real-time waarschuwingen, klikfraude preventie, intelligente dashboards en suggesties, en nog veel meer zijn slechts een paar van de functies die wij bieden. Als je hulp nodig hebt bij het genereren van websiteverkeer, kan AdScale je helpen.

Het gebruik van één interface die alles combineert is een enorm voordeel. AdScale Marketing Cloud voor e-Commerce beheert remarketing, retargeting en campagnes op verschillende platforms (Facebook, Instagram, Google). Wij helpen je graag en helpen je bij het verbeteren van jouw resultaten. Bovendien biedt AdScale een interface die gebruiksvriendelijk en eenvoudig te leren is.

AdScale is ontworpen om zo geautomatiseerd en hands-off voor de exploitant te zijn als maar mogelijk is. Zodra het is up and running, neemt het jouw reclame-account en draait het op de automatische piloot, met volledige benutting van het. De analytics, die nu cross-channel zijn, stellen je in staat om te zien hoe jouw geld wordt besteed, wat het oplevert, en waar de belangrijkste groei- en optimalisatie plekken in jouw uitgaven zitten. Bovendien begeleidt AdScale je op jouw schaal avontuur.

FAQ 

Hoe kan ik zien of het verkeer op mijn website actief is?

Ongeveer 50% wordt als goed beschouwd. Een deel van de mensen die voor het eerst op jouw website komen, zal terugkeren – daarom moet je altijd nieuwe bezoekers aantrekken.

Wat is de definitie van bounce-percentage?

Het percentage van alle sessies op jouw site waarbij mensen slechts één pagina bekeken en slechts één verzoek naar de analyse server genereert, is het bounce-percentage. Het is een sessie van één pagina gedeeld door alle sessies.

Wat is het belang van website-verkeer?

Hoe meer mensen jouw website bezoeken, hoe meer potentiële klanten je zult aantrekken. Meer internetverkeer kan je helpen jouw bedrijf uit te breiden, meer goederen aan jouw assortiment toe te voegen, nieuwe locaties te creëren en nieuwe diensten en producten te ontwikkelen.

Wat is het percentage van bezoekers die een website verlaten?

Het aantal keren dat gebruikers een site vanaf een enkele pagina hebben verlaten, wordt een exit genoemd. De exit rate van een pagina geeft aan hoe vaak gebruikers de pagina verlaten na een aantal andere pagina’s op de site te hebben bezocht.

Wat is een fatsoenlijk bounce-percentage voor een website?

Een bounce-percentage van 26 tot 40 procent wordt als uitstekend beschouwd. Het percentage varieert van 56 tot 70%, wat hoger is dan normaal. Buiten blogs, nieuws, evenementen, en dergelijke, is alles boven de 70% onbevredigend.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van betaalde reclame voor reclame mijn site?

Het belangrijkste voordeel is dat het verkeer drastisch toeneemt. Je hebt ook de mogelijkheid voor een mooie snippet, en veel meer tools (in vergelijking met organisch zoeken) zijn beschikbaar. Zo kunt u de advertentie aanpassen aan specifieke zoekwoorden, doelgroep, geografie en apparaten.

Wat is de formule voor het berekenen van gebruikers verkeer?

Trek het aantal sessies van vorige maand (of jaar) af van het aantal sessies van deze maand om de maandelijkse (of jaarlijkse) verkeerstoename van jouw website te bepalen. Om dat om te zetten in een percentage, deel je het resultaat door het aantal sessies vorige maand (of jaar) en vermenigvuldig je dat met 100.

Wat is een redelijke gemiddelde tijd die op een pagina wordt doorgebracht?

In verschillende sectoren is 52 seconden een solide basislijn voor de gemiddelde tijd op de pagina. B2B-websites hadden de grootste gemiddelde duur op de pagina van ongeveer 82 seconden, volgens gegevens van 20 miljard gebruikerservaringen.

Published On: March 10th, 2022 / Categories: Uncategorized /

Subscribe To Receive The Latest News

Curabitur ac leo nunc. Vestibulum et mauris vel ante finibus maximus.

Add notice about your Privacy Policy here.