10 voorbeelden voor SMS update verzendingen

SMS-berichten zijn een uitstekende manier om in contact te komen met klanten en hen actuele informatie over hun pakketten te geven. 

Dus rijst de vraag, wat is de beste manier om berichten te schrijven? Er zijn veel dingen om over na te denken in deze kwestie.

Nadat een koper een bestelling heeft geplaatst, wacht hij op de levering, die hij natuurlijk zo snel mogelijk wil ontvangen. Om klanten niet te irriteren met telefoontjes, is de beste manier om hen te informeren over verzend updates het versturen van berichten over de plaats en de levertijd. Op deze manier ontvangen jouw klanten SMS-berichten met de aflevering status. 

Er zijn echter een aantal belangrijke punten bij het schrijven van kennisgevingen aan cliënten:

Geef duidelijke informatie over de datum en het tijdstip van levering.

Voeg een link toe naar de gedetailleerde informatie over de bestelling, zodat de klant er zeker van kan zijn dat alles correct verloopt.

Gebruik grappige foto’s of creatieve teksten bij het schrijven van de SMS update.

 

Wat schrijven populaire platformen in hun SMS Shipping Updates?

Bedrijven als Alpha Lev, Amazon, en nog veel meer gebruiken SMS om hun klanten te informeren over hun zending. Laten we eens kijken naar enkele voorbeelden.

 

Amazon.

Dit bedrijf stuurt verzend- en leveringsinformatie via SMS met de belangrijkste gegevens: het artikel, de datum van de verwachte levering op het adres van de ontvanger, en de status van de bestelling.

Amazon heeft bewezen dat de SMS niet te lang hoeft te zijn; alleen de vereiste informatie en niets meer. Laten we eens naar een voorbeeld kijken:

Jouw deodorant besteld in onze winkel zal verzonden worden op woensdag 2 april. Je kunt jouw pakket volgen door deze link te volgen: [link];

 

Frey.

In tegenstelling tot het gebruik van e-mail lijken SMS-berichten eerder persoonlijk dan formeel; het helpt om vertrouwen op te bouwen – alsof een vriend je net een SMS heeft gestuurd. De tekst in Frey’s verzend updates is vriendelijk en direct. Daardoor bouwt een bedrijf een betrouwbare relatie op met zijn klanten.

Frey benadert bezorging berichten creatief; het gebruikt GIF-afbeeldingen, grappige plaatjes om hun positieve emoties uit te drukken in geval van tijdige bezorging van goederen, of droevige emoji’s om uit te drukken dat het hen spijt. Een voorbeeld van een sms over verzending zou er als volgt uit kunnen zien:

Frey: Jouw bestelde artikel op onze website is geleverd!!! We hopen dat je net zo blij bent als wij!!! Laat het ons weten als je nog vragen hebt; we staan altijd klaar om te helpen =) Je kunt contact met ons opnemen door deze link te volgen: [link];

 

AmazinglyCat.

De meeste mensen zullen het leuk vinden als hun SMS over de bezorging van de bestelling een ongewoon design heeft. In het begin sturen ze hun klanten foto’s van hoge kwaliteit met de afbeelding van het bestelde product. Daarna schrijven ze een informatieve tekst met gedetailleerde informatie. Snel, slank en gemeen.

AmazinglyCat: Jouw zachte kussen voor jouw harige huisdier ligt nog steeds op je te wachten in de winkel. Mis de kans niet om jouw kat te laten spelen met hun nieuwe kussen.

Om jouw bestelling te voltooien, volg de link – Het zal geen tijd in beslag nemen!

 

Antropologie.

Hun SMS over een bestelling is een uitstekend voorbeeld van hoe je een call-to-action kunt toevoegen aan je bijgewerkte leverings-SMS. Een voorbeeld van hun SMS over een verzending update:

Antropologie: Jouw artikel is geleverd. Beoordeel deze link: [link]

In plaats van te vragen om feedback over jouw service, kun je bijvoorbeeld vragen om een foto van de nieuwe broek die ze in jouw winkel hebben besteld, of een “vertel een vriend” functie aanbieden als de klant het artikel en uw service leuk vond.

 

Alpha Lev.

Dit bedrijf behandelt zijn klanten op een interessante manier. Zij delen hun bezoekers mee dat zij kunnen profiteren van een speciale aanbieding in de vorm van een korting op een product door op de link te klikken, maar deze is slechts gedurende een beperkte tijd beschikbaar. Dit zet hen ertoe aan snel hun bestelling te plaatsen:

Alpha Lev: Geweldig gedaan! Bedankt voor je bestelling, Jay! De meeste mensen die snel resultaten willen behalen, kopen ook sportsupplementen bij ons – dit product valt onder de categorie bestsellers. Verbeter je atletische prestaties door te beginnen met onze sportsupplementen. Wij geven je 8% korting als je ons product bestelt, die wij in hetzelfde pakket voor je kunnen doen. De korting is geldig gedurende 20 minuten.

Uw code: [activeringscode], volg deze link: [link].

 

SMS-ideeën voor de bestelling van een klant

Laten we je eraan herinneren dat wanneer je berichten over de status van een bestelling verstuurt, je ervoor moet zorgen dat het belangrijkste deel van de tekst de meest relevante informatie bevat: het bestelnummer, de link om het pakket te volgen en het afleverings venster. Zorg er ook voor dat in jouw sms duidelijk jouw winkelnaam vermeldt, zodat de ontvanger de sms niet voor spam aanziet.

Hier zijn enkele SMS-voorbeelden die je kunt gebruiken om klanten te informeren over de levering of verzending van een bestelling.

[Naam winkel]: Bedankt dat je voor ons hebt gekozen. Jouw bestelling wordt binnenkort naar je verzonden – we houden je op de hoogte wanneer dit gebeurt. Voor meer informatie, volg deze link: [link].

[Naam winkel]: Woo-hoo! Vandaag is het bezorgdag! Jouw garderobe wordt tussen 12 uur en 16 uur bij je afgeleverd. Gedetailleerde informatie is beschikbaar op de link [link].

[Naam winkel]: Je hebt bij ons een bestelling geplaatst voor een zachte stoel voor thuis – gefeliciteerd, een uitstekende keuze! Morgen wordt jouw bestelling verzonden naar het adres dat je op de site hebt aangegeven. Volg de link hieronder en controleer de gegevens. Klik op de knop “Bevestigen” en wij sturen jouw pakje rechtstreeks naar dit adres. Volg jouw bestelling op onze site ___. Stel ons gerust alle vragen – we helpen je graag. Veel geluk!

[Naam winkel]: Wij herinneren je eraan dat jouw trui vandaag zal aankomen, de koerier wordt verwacht tussen 14.00 en 18.00 uur. Dankjewel voor het kiezen van onze winkel, en na ontvangst van de goederen, zouden we het op prijs stellen als je ons zou willen beoordelen op onze site! Controleer de gegevens en volg de huidige locatie van het pakket door op de onderstaande link te klikken. Nog een prettige dag! [link]

[Naam winkel]: Gefeliciteerd! Jouw artikel is aangekomen bij jouw dichtstbijzijnde postkantoor. Haal het snel op en geniet van jouw nieuwe oogschaduw palette. Je kunt tot 20% besparen tijdens de kortingen volgende week op alle goederen uit onze winkel. Voor gedetailleerde informatie, kun je lezen op onze website of vraag de verkopers in onze winkel!

 

Waarom zou je notificaties versturen via SMS Messenger?

Momenteel maakt men steeds meer gebruik van SMS-berichten om klanten te bereiken. 

SMS marketing is bewezen een geweldige manier te zijn om met klanten te communiceren vanwege de mogelijkheid van snelle interactie (ongeveer 90% van de berichten worden binnen 3 minuten gelezen). Ook creëert SMS, als het op tijd aankomt, een gevoel van belangrijkheid rond wat er gebeurt en dwingt mensen om snel beslissingen te nemen – dit is een goede marketing zet.

De meeste mensen hebben hun mobiele telefoon altijd bij de hand en iedereen begrijpt dat SMS een hogere prioriteit heeft dan e-mail.

Wij adviseren je ook om over te schakelen op het gebruik van SMS. Laten we eens kijken waarom dit relevant kan zijn:

Uit een analyse van de inkomsten blijkt dat dit een vrij kosteneffectieve manier is om een bedrijf te promoten. Zo was het versturen van SMS naar klanten via de SMS-systeemtoepassing goed voor 21% van hun totale inkomsten voor bedrijven als Peace Out Skincare.

SMS is niet zo’n druk kanaal als e-mail, en het is veel handiger. Je kunt op je telefoon zien hoeveel ongelezen e-mails je in je inbox hebt en hoeveel sms’jes er naar je zijn verstuurd. Dit geeft aan dat de kans groot is dat een klant de berichten ziet.

SMS worden snel bij klanten afgeleverd.

Door jouw SMS via messenger te versturen, kun je eenvoudig zien door wie deze is geopend en beantwoord.

Meestal laten klanten hun e-mail achter, omdat ze liever via SMS corresponderen met een hechte kring van mensen. Daarom voelt een persoon zich meer op zijn gemak bij het ontvangen van SMS. Dit is een goede optie voor de interactie met klanten.

Door SMS te gebruiken voor interactie met klanten, hoef je niet veel uit te geven. Bijvoorbeeld, als je klanten informeert over kortingen, promoties en SMS gebruikt voor andere reclamedoeleinden, zul je zeker minder betalen dan het werven van hulp bij televisie- en radiostudio’s.

 

SMS kan worden getraceerd. Veel internetbedrijven verstrekken rapporten over de aflevering. Dit is een goede gelegenheid om te zien hoe de communicatie met jouw klanten via SMS jouw bedrijf heeft beïnvloed, en of deze manier van communiceren met klanten geschikt is voor je. Dit kan worden gedaan door de statistieken te onderzoeken van hun reacties op het ontvangen van meldingen.

SMS gebruiken om:

meldingen en links te sturen om jouw bestelling te bevestigen;

jouw klanten te vragen feedback achter te laten over een aankoop of de service te beoordelen

suggesties voor het gebruik van dit product te sturen

klanten te herinneren aan promoties, kortingen en verkopen

klanten te herinneren aan hun winkelwagen op de site.

verras bezoekers met VIP-aanbiedingen.

Wij hebben je enkele tips gegeven voor het gebruik van de standaard SMS-mogelijkheid die in elke telefoon is ingebouwd. Dit zal je echt helpen om de klantenservice van jouw winkel een boost te geven, waardoor jouw klantenbestand zal worden aangevuld en de inkomsten van het bedrijf zullen stijgen, om nog maar te zwijgen over het feit dat mensen de meldingen die ze van je ontvangen snel zullen lezen, aangezien SMS vrij eenvoudig te gebruiken is.

Als jouw online winkel goede reclame nodig heeft, is AdScale’s Advertising Cloud er om je te helpen effectieve reclame te maken die jouw klantenbestand aanzienlijk zal uitbreiden en jouw inkomsten zal verhogen.

 

FAQ

 

Moet ik lange sms’jes schrijven over bestellingen of updates in verband met de levering van goederen?

Eerlijk gezegd zouden wij je niet aanraden lange sms-berichten te schrijven over de levering van goederen aan je klanten. Soms zijn mensen gehaast en verwachten ze belangrijke informatie uit tekstberichten. Als je hen dus toch wilt informeren over kortingen in jouw winkel of over een product dat naast het huidige wordt besteld, kun je dit beter in één zin vermelden en een link naar jouw website toevoegen. De klant krijgt dan alle informatie die hij echt nodig heeft.

 

Welke informatie moet er in een sms staan over de bestelling van de klant?

Berichten die betrekking hebben op verzend updates moeten belangrijke punten bevatten, zoals de naam van jouw winkel, de datum en het tijdstip van aankomst van het pakket, het pakketnummer en de tracking link.

 

Welke platforms zijn het beste om sms-berichten naar klanten te sturen over hun bestelling?

Het is het beste om de gebruikelijke ingebouwde SMS boodschapper te gebruiken.

 

Welke andere trucs kan ik toepassen wanneer ik een bestelling of een verzending update naar mijn klanten schrijf? 

Wanneer je een sms met betrekking tot een bestelling naar jouw klanten stuurt, kun je creatief zijn met een verscheidenheid aan afbeeldingen, GIF’s en stickers van jouw keuze. De belangrijkste regel is om het laconiek te houden in je tekst naar klanten, zodat het er niet overweldigend uitziet.

Published On: January 21st, 2022 / Categories: Uncategorized /

Subscribe To Receive The Latest News

Curabitur ac leo nunc. Vestibulum et mauris vel ante finibus maximus.

Add notice about your Privacy Policy here.